Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής για την υποστήριξη εταιριών τουξενοδοχειακού χώρου. Εξασφαλίζουμε την λειτουργία των συστημάτων τους λόγο της ιδιαιτερότητας της συνεχούς λειτουργίας. Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας, η πολυετής γνώση του αντικειμένου αποτελεί για τους πελάτες μας την εγγύηση στον σχεδιασμό ή υλοποίηση των υψηλών επιχειρηματικών στόχων τους.

Ανάλυση Εργου 75%
Υλοποίηση 85%
Υποστήριξη 90%

Hotel Software

Εγκατάσταση,παραμετροποίηση του ξενοδοχειακού προγράμματος Welcome,το πιο εύκολο,σύγχρονο και αξιόπιστο πρόγραμμα για Ξενοδοχεία απο 10 εως 400 δωμάτια,υλοποιούμε λύσεις για τα P.O.S. καθώς και για ασύρματη παραγγελιοληψία. Η μακρά εμπειρία και πορέια στον χώρο του τουρισμού μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες

Hardware & Networking

Προσφέρουμε υπηρεσίες δικτύωσης ενσύρματων, ή ασύρματων δικτύων δομημένης καλωδίωσης, εγκατάσταση εξοπλισμού των πλέον γνωστών κατασκευαστών, προσαρμοσμένο στις πραγματικές σας ανάγκες. (Dell, HP, Mikrotik, Synology, κ.α). Με χρήση σύγχρονου δικτυακού εξοπλισμού Routers, managed switches, firewall εξασφαλίζουμε την γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet με υψηλά επίπεδα ασφαλείας.  

Hot Spot

Το HS Network Manager αποτελεί μια ολοκληρομένη λύση διαχείρησης δικτυακού Hotspot. Αποτελεί λύση κατάλληλη για ολες τις ανάγκες Wifi προστιθέμενης αξίας. Δεν απετεί χρονοβόρες εγκαταστάσεις ή παραμετροποιήσεις. Διαφήμηση,προϊόντα με διαφορετικές πολιτικές , SMS μηνύματα, Ερωτηματολόγια, Quiz και Δημοσκοπήσεις αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του συστήματος το οποίο θα αποτελέσει τον επικερδή διαφημιστή για την εταιρεία σας.

CCTV

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση καμερών ασφαλείας, καμερών νυχτός, υψηλής ανάλυσης έτοιμες να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.
Κάμερες τεχνολογίας IP ή ψηφιακή, στατική ή κινούμενη, εξωτερικής παρακολούθησης , αδιάβροχη για ολοκληρομένη επιτήρηση του χώρου σας. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιτηρείτε την επιχείρηση σας από το κινητό σας ή από οποιοδήποτε άλλο απομακρησμένο σημείο μέσω Internet.

PBX

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε μεγέθους έργα καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε λοιπόν την μελέτη και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων με προηγμένες εφαρμογές Voice mail,AV12,Audio attendant κλπ. Παρέχουμε συμβουλές για μείωση του κόστους της τηλεφωνίας αλλά και σύνδεσης Voip με υποκαταστήματα.

Satellite Solutions

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και υποστήριξη δορυφοριακών συστημάτων για λήψη πολλαπλών δορυφόρων επίσης την εγκατάσταση κεραίας ή δορυφορικού πιάτου σε σπίτι ή πολυκατοικία. Την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος διανομής σήματος σε ξενοδοχεία, αναβαθμίζοντας τα συστήματα τους σε IPTV.