Παραδόσεις:

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία FIS (εντός Αττικής) – ACS (υπόλοιπη Ελλάδα).

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,20€ για την Αττική και 2,70€  για την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1€. Για παραγγελίες άνω των € 200 τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής του πελάτη βρίσκεται σε Απομακρυσμένη Ζώνη σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της Εταιρίας Ταχυμεταφοράς, ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά κατά την παραγγελία του, προκειμένου είτε να παραλάβει ο ίδιος το πωληθέν προϊόν από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, ή να επιβαρυνθεί με την επιπλέον χρέωση, όπως αυτή προκύπτει από τον τιμοκατάλογο της Εταιρίας Ταχυμεταφορών, προκειμένου να παραλάβει το προϊόν στη διεύθυνση αποστολής που επιθυμεί.

Επιστροφές:

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους:

  1. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένο δικό μας σφάλμα, πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)
  2. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα ή πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας), το οποίο καλύπτει η εγγύηση του και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από εμάς. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων, όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, μπορείς εξ αρχής να μην αποδεχτείς την παραλαβή του προϊόντος είτε, αν έχεις παραλάβει, να επιστρέψεις το προϊόν, εντός 20 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά το συνοδεύει (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 20 ημερών τότε μπορούμε να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν γίνεται να παραταθεί πέρα των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν που θες να αντικαταστήσεις ή να επισκευάσεις, να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν(π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).